Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

Tweede leven kinderkleding

Name It doet een oproep aan alle ouders om oude kinderjeans nu in te leveren bij één van de veertien Name It brandstores. De jeans gaan in plaats van naar de vuilnisbelt, naar de Nationale Kledingbank. Deze bank zamelt gedragen kleding in om deze te doneren aan mensen die weinig geld voor kleding hebben. De Nationale Kledingbank is enthousiast over het initiatief van Name It: “We zijn erg blij met dit initiatief omdat we op dit moment dringend behoefte hebben aan jeans voor kinderen”, aldus Theo Bongers van de Kledingbank in Limburg.

De Nationale Kledingbank

De Nationale Kledingbank is een initiatief van kinderkledingmerken Shoeby en Lake Side. Voor dit bijzondere initiatief zijn drie waarden het belangrijkst: maatschappelijke participatie, sociale activering en aansluiting bij wensen van lokale en regionale arbeidsmarkt.

 

Korting kinderkleding

Natuurlijk heeft het voor u en uw kind(eren) ook een voordeel als u de oude kinderjeans bij een winkel van Name It inlevert. Voor iedere jeans die u tussen woensdag 22 februari en zondag 4 maart inlevert bij een Name It winkel ontvangt u maar liefst 25 procent korting op een nieuwe Name It- jeans! Dus gris snel die oude jeans van uw zoon en dochter uit de kast en ga er mee naar een Name It winkel. U helpt op die manier een ander gezin in Nederland aan gave kleding en u kunt tegelijkertijd weer betaalbare jeans kopen voor uw eigen kinderen.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 23 februari 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )