Leuke Lieve Leggings

Het is nog nooit zo koud geweest in de eerste tien dagen van maart volgens Weer.nl. Nu het weer het zo ongelofelijk af laat weten, gaan wij op zoek naar dingen die je wel kunt dragen. Dus geen zomerjurkjes of korte jeans, maar iets dat warmte geeft en er nog leuk uit ziet ook! We hebben het gevonden en in combinatie met dit item kun je zelfs je korte jeans weer aan! Je ziet hem aankomen, we gaan het hebben over leggings. Enorm stijlvol met een leuke print, maar ook erg leuk om hem simpel te dragen.

 

Leggings zien we de afgelopen jaren steeds weer terugkomen. En als ze dan na een jaar weer terugkomen, dan worden ze ook steeds leuker! Daarom hebben we even de allerleukste leggings op een rijtje gezet, zodat jullie makkelijker een keuze tussen maken uit het enorme aanbod aan leggings.

 

 

De leggings op de foto gaan van enorm schattig tot enorm stoer. Zo is er voor ieder meisje wel iets leuks te vinden! Ben je een stoere chick die gaat voor de grijze spijkerlook in combinatie met zwarte korte laarsjes met studs? Of ga je liever voor de klassieke, romantische look met de roze bloemenlegging, een jurkje en ballerina’s? Waar je ook voor kiest, met een legging weet je zeker dat je goed zit. Het is superhip, maar ook heel lekker warm met dit winterse weer! 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )