Lekker jumpen in je jumpsuit!

Niet iedereen is er even van gecharmeerd, maar wat ons betreft is het toch wel een van dé mode-items van deze zomer hoor: de jumpsuit! Vorig jaar deed het al een klein beetje z'n intrede, maar in 2011 is het écht niet meer uit te collecties weg te denken. Sportief, mooi gekleed, lekker vrolijk of casual: voor vrijwel iedere gelegenheid is er wel een jumpsuit te vinden. En wedden dat ieder meisje het geweldig vindt zitten?

 

Mannen hebben er even aan moeten wennen, maar de laagkruisige broeken en de comfortabele jumpsuits die de vrouwen enorm hebben omarmd zijn nu ook wel bij hen geland. En zo niet, dan hebben ze pech: het hoort er gewoon bij! En niet alleen voor ons moeders is het een fijn kledingstuk; ook onze dochters zijn er gek op. Als we dan al een kanttekening moeten noemen, is het toch wel dat je even wat meer werk hebt als je naar het toilet gaat. Maar als dat het is… Nee; verder alleen maar voordelen aan de geweldige pakken. Vooral het draagcomfort is super: voor kinderen helemaal een pré, want die spelen er zo lekker in.

Diverse merken komen dit jaar met een geheel eigen invulling van de jumpsuit. Het rood wit geblokte jumpsuitje met korte pijpjes van Mi-Pi bijvoorbeeld: dat heeft een geweldige frisse Hollandse uitstraling. En met de jeans-variant van Vingino zou je zo in Ibiza het strand op rennen. Voor iedere stijl wel een jumpsuit! En wordt het wat kouder? Geen probleem: leuk vestje of een leuke bolero erover en je kunt er nog een paar uurtjes tegen.

 

De musthave voor in je kast voor de zomer 2011!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 23 mei 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )