Lady Gaga's vleesjurk ook in kindermaat?!

Ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn dat sommige kledingstijlen niet helemaal aan kinderen besteed zijn. De uitzonderlijke kledingcreaties van Lady Gaga bijvoorbeeld. Daar wil je je dochter toch niet in voorbij zien komen? Maar ze schijnt nu dus toch een eigen kledinglijn voor kinderen op de markt te brengen! Zie je je dochter naar school gaan, in een jurk van vlees? Brrr!

 

 

 

Ze staat er een beetje om bekend niet geheel alledaagse kleding aan te trekken. Lady Gaga scoort los van haar muziek ook behoorlijk hoog met haar gekke creaties, waarvan de jurk gemaakt van lappen vlees misschien wel de meest extreme was. En die nogal excentrieke kledingstijl van de popster is dus nu vertaald naar een kinderkledinglijn, onder de toepasselijke naam Goo Goo. De zangeres vertelde hier vorige week over in de Amerikaanse talkshow van Jimmy Kimmel. Breaking news, zo leek het. De Goo Goo kinderkledinglijn bevat de (uiteraard) bekende vleesjurk, de kermit de kikker-jurk en andere opvallende outfits van de zangeres.

 

 

 

Maar…. Gelukkig kunnen we je de geruststellende gedachte meegeven dat het allemaal een grap is. Een leuke, dat moet wel gezegd worden. De kinderkledingindustrie is dus nog niet doorgeslagen! Maar mocht je graag willen weten hoe Lady Gaga haar eigen lijn voor kids gepresenteerd heeft, dan is onderstaand filmpje een aanrader. Het is ronduit hilarisch, vooral het kleine meisje in de kikkeroutfit en het detail ‘plakje salami’ op het hoofd. Enne…trek je dochter maar gewoon iets aan waarin ze iets minder opvalt. Van Lady Gaga’s creaties wordt ze vast niet gelukkig!

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )