Koningsdag 2015

Maandag is het weer zo ver, Koningsdag! De rommelmarkten worden weer afgestruimd, de kraampjes staan al 's morgens vroeg paraat en ook de schminkkist wordt weer uit de la tevoorschijn gehaald. Een oranje streepje hier, een vlaggetje daar en de oranje boa's worden natuurlijk weer om de nekken gedragen. Iedereen is in rep en roer en haalt hun mooiste oranje kleding uit de kast. Op deze dag is niets te gek!

Koekhappen

Koningsdag, een dag waar iedereen naar uit kijkt. Op deze Hollandse feestdag voelt iedereen zich met elkaar verbonden! Van samen op de rommelmarkt staan tot samen genieten van deze prachtige dag. Iedereen heeft wel iets oranjes aan of is zelfs oranje geschminkt. Met z'n allen de stad in of samen echte Hollandse spelletjes spelen. Denk maar eens aan koekhappen, dat past wel op zo'n oer-Hollandse dag. En nog steeds blijft het nog leuk, voor jong en oud.

We maken er een feestje van!

Helaas zijn de weersvoorspellingen niet al te best voor aanstaande maandag, maar we hopen natuurlijk nog op een goede weersverandering. Want kom op nou, één van de gezelligste dagen in het jaar kan toch niet in de soep vallen door een beetje regen? Om zoals altijd, heerlijk positief te blijven, halen we toch maar de leukste oranje kleding in huis. Heb jij al een oranje jurk, of broek en welicht een shirt? Alle oranje kleding is natuurlijk leuk, want op zo'n dag ben jij samen met miljoenen anderen één!
 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 25 april 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )