Knutselen met spijkerbroeken

Heb jij je deze vakantie vermaakt? Om de vakantie leuk af te sluiten hebben wij van Kinderkledingonline een leuke DIY-filmpje voor jou: Maak van je oude spijkerbroek een spiksplinternieuw denim tas. Erg retro en ontzettend stoer!
 


In het filmpje hierboven zie je dat het meisje allemaal leuke accessoires erbij gebruikt om haar tas op te vrolijken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor hippe studs of voor de nieuwe pastelkleuren. Met deze pastelkleuren ben je helemaal klaar voor de lente die komen gaat. Om je tas meer kleur te geven kun je ook oude kleurrijke broeken gebruiken. Deze geven in één oog op slag een vrolijke uitstraling weer!
 
Het is ook een leuk idee om een wat breder tas te maken. Knip dan van je oude lange broek een korte broek, naai de beide broekpijpen aan elkaar vast en je hebt je eigen ontworpen schoudertas! Je kunt daarnaast nog zoveel andere mooie dingen ontwerpen met oude spijkerbroeken. Maak bijvoorbeeld van al je broekzakken een leuke deurhanger. In iedere zak kun jij je schoolspullen in bewaren of in elke zak je lievelingsknuffels instoppen.
 
Wij van Kinderkledingonline zijn razend benieuwd wat jullie maken van jullie oude spijkerbroeken. Laat je ons je nieuwste aanwinsten zien op onze eigen Facebook pagina? We zijn namelijk wel erg nieuwsgierig! We wensen je veel plezier op deze creatieve dag! 
 
 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )