Kleurrijke broeken

Als de zomer niet naar ons toe komt, nou, dan gaan wij wel naar de zomer toe! Het is tijd voor de leukste, stoerste en kleurrijkste broeken van Nederland! Trek die kleuren uit de kast en wordt het zonnetje in én buiten huis! 

 

All the single ladies

De girls kunnen lekker uitpakken met knalroze broeken. Lekker suikerspin zou je denken, maar het is he-le-maal hot! Dus, pak die felroze, felgele, felgroene of felblauwe broeken en haal de zomer in huis! Enorm leuk te combineren met stoere korte laarsjes met studs, maar ook voor de wat warmere dagen super leuk met de leukste sandaaltjes of ballerina's. 

 

 

This is a man's world! 

De stoere boys kunnen helemaal los gaan in de meest kleurrijke broeken ever! Ben je een echte stoere gast met lef? Dan zijn deze kleurrijke broeken echt wat voor jou! Een prachtige outfit is zo gemaakt: Broek aan, een leuke blouse erop, stoere sneakers eronder en klaar is kees! 

 

 

Ik ben in ieder geval al helemaal weg van deze kleurrijke trend. Enorm vrolijk en ik word er zo blij van! In mijn hoofd is het in ieder geval al zomer. Welke kleur vind jij het leukst? 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 6 april 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )