Kleur je benen lekker fel komende winter!

We weten dat je er maar al te graag volgens de allerlaatste mode bij wilt lopen, en dat geen trend jou te gek is. Toch? Nou, voor deze trend heb je wel wat lef nodig, maar als je het durft, dan ben je wel meteen de aller, allerhipste. De gekleurde broek! Die gaat het dit najaar en de aankomende winter helemaal worden. Geen ‘saaie’ jeans (hoewel jeans natuurlijk altijd leuk blijven!) maar hippe lekker fel gekleurde broeken.

 

We selecteerden voor zowel een jongen als een meisje een mega-hippe gekleurde broek en laten het aan jou over of je deze trend mee gaat nemen naar school en er een echte rage van maakt!

 

CKS durft. Deze CKS Girls effen lange broek van fine stretch twill voor meisjes komt uit de gewaagde collectielijn 'Street Artist - girls' en is uitgevoerd in de kleur baroquered orange. Je kunt ‘m nog meer laten knallen met een andere heftige kleur, maar je kunt de broek ook wat ‘beschaafder’ houden met een wit of donkerblauwe top. De broek combineert geweldig met een mooie helblauw en is voorzien van verstelbaar elastiek in de taille en rits- en knoopsluiting in een fine stretch twill. Op de voorkant twee steekzakken met achter de linker een kleine geborduurde print en achter twee pocketzakken. Helemaal leuk!

 CKS doet het helemaal goed als het om gekleurde broeken gaat, want deze helblauwe broek voor jongens is ook van het leuke merk. De effen lange broek van peached twill komt uit de collectielijn 'Street Artist - boys' en heeft verstelbaar elastiek in de taille en rits- en knoopsluiting in een peached twill (met een streep motief). Op de voorkant twee steekzakken met achter de rechter een kleine pocketzak en achter twee pocketzakken.

 Deze broek is met heel veel gekke kleuren te combineren, denk aan groen, oranje, paars of wat beschaafder: lichtblauw, wit of zachtgrijs. Dus: kleur mag om je benen deze winter. Durf jij?

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 22 augustus 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )