Kledingcrisis: 3 tips!

Ai... Soms weet je gewoon niet meer wat je moet kiezen! Deze zomer worden we overladen met misschien wel 100 trends. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Kies dan gewoon voor kleur. Als er 1 ding is wat alle trends gemeen hebben, dan is het wel kleur. Dus zet die zonnebril maar op, en kom maar op met die kleur explosie! Lees verder voor nog meer tips tegen een kledingcrisis...

 

 

Tip 1

Een goede outfit kiezen is soms erg lastig. Als je het even echt niet meer weet, kies je gewoon voor een super stijlvolle mega kleurrijke outfit. Zo steel je zelfs na een kledingcrisis de show.

 

Tip 2

Een andere oplossing voor de kledingcrisis is een standaard setje klaar leggen/ hangen in je kast. Zo heb je altijd een "emergency outfit" die klaar is om jou uit je kledingcrisis te redden!

 

Tip 3

De derde tip is er eentje die ik zelf nog heel vaak doe: inspiratie opdoen. Wordt lid van nieuwsbrieven, facebook pagina's, koop tijdschriften en kijk modeprogramma's op TV... En blijf onze blog volgen natuurlijk! Zo blijf je op de hoogte van de leukste weetjes over mode, en zo nu en dan kan je flink wat inspiratie opdoen!

 

Weet je nu nog niet wat je aanmoet? Het is ook niet erg als je een keer niet hebt nagedacht over je outfit! Dan moet je gewoon je mode inspiratie weer een beetje terugvinden. En hoe kan dat beter dan in je joggingsbroek en een los t-shirt?

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )