Klassieke details: blouses

Voor de girls die echt houden van een beetje tuttig, de echte meisjes meisjes, zijn schattige details als strikjes, ruches en riempjes natuurlijk perfect. Maar heb je ooit nagedacht om wat te proberen met klassieke details? Een outfit kan namelijk een bijzondere uitstraling krijgen als je gebruik maakt het klassieke detail: de blouse.

 

De blouse heeft een enorm lange geschiedenis. Het kledingstuk was eerst niet zo heel populair en werd alleen gedragen als werkkledingstuk. Later werd de blouse een standaard onderdeel van de modebewuste vrouw en dat heeft zich doorgezet tot vandaag de dag.

 

 

De blouse links heeft prachtige mouwen en mooie plooien op het bovenstuk. De rode blouse heeft een mooie strik rond de hals. De witte blouse in het midden heeft een prachtige ronde kraag, mooie plooien en klassieke knoopjes. De roze blouse heeft mooie ruches en loopt aan de onderkant wijd uit en heeft pareltjes als knopen! De witte blouse rechts heeft een dubbele kraag met een zwart/beige strik om de nek.

 

Een blouse geeft de perfecte klassieke touch aan een outfit. De blouses op de afbeelding hebben allemaal wel iets bijzonders wat de blouse uniek maakt. Ga dus op zoek naar een blouse die net even anders is dan alle andere blouses. Heb je de perfecte blouse gevonden? Laat het ons even weten via Facebook

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 15 april 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )