Klaar voor de lente met de leukste jassen

En dan is het weer bijna zo ver. Iets waar iedereen al weken naar uitkijkt. Weg met de sneeuw, weg met de kou, weg met het statische haar, weg met de honderden lagen kleding! Deze week mogen we weer opgelucht ademhalen, want de weersverwachtingen zijn prachtig! Na de eerste dag vol met zon en een lekker temperatuurtje heb ik in ieder geval al ongelofelijk veel zin om te gaan shoppen en flink te gaan inslaan voor de zomer. Iets wat dan niet kan ontbreken in mijn shoppingbag is natuurlijk een leuke zomerjas.

 

 

Jassen heb je in allerlei vormen, kleuren en maten. Iets wat we veel terugzien is de trenchcoat. Het mooie item is een echte must-have van deze zomer. Ook de trenchcoat is te vinden in honderden uitvoeringen. Lange, korte, felgekleurde of de op de catwalk gespotte pasteltinten. Wat ook echt een leuk item is, is de spijkerjas. Enorm stoer en enorm leuk te combineren met álles. Voor de echte modemeisjes is er de capejas. Deze jas, de naam zegt het al, is in de vorm van een cape. Enorm stijlvol en heel erg cute. De outfit is helemaal afgemaakt met een mooie riem.

 

Naast al deze superleuke jassen hebben de designers van de zomercollecties flink uitgepakt met kleur en met de leukste prints. Felgekleurde bloemen en stipjes of juist hele zachte pasteltinten die je nu toch ook erg vaak ziet. Erg stoer of juist enorm girly, voor iedereen is er wel iets dat bij jou past! 

 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 4 maart 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )