Kinderkledinglijn Diane von Furstenberg

En daar is er weer eentje! De Amerikaans/Belgische modeontwerpster Diane von Fürstenberg is ook gezwicht en begint samen met modeketen Gap een collectie speciaal voor kinderen. Het wordt nog wel even wachten want de collectie is pas verkrijgbaar vanaf maart 2012.

 

  +  

 

Diane von Fürstenberg, een achternaam die ze overigens te danken heeft aan haar voormalig man, prins Egon of Fürstenberg,  timmert al sinds 1970 al aan de weg en heeft met haar modemerk inmiddels wereldwijde bekendheid. Haar kleding wordt in meer dan 80 landen online verkocht en daar komt nu dus ook een kinderkleding lijn bij via Gap.

 

Onlangs werd bekend dat ook Versace een kinderlijn presenteert in navolging van andere bekende merken zoals Lanvin, Gucci en Stella McCartney. Ook Valentino, Roland Mouret en Stella McCartney ontwierpen eerder een kindercollectie voor modeketen Gap. De collectie van Stella McCartney was zo’n succes dat ze zelfs besloten tot een tweede lijn.

 

 

 

De collectie van Diane von Fürstenberg voor Gap zal bestaan uit een baby- en kinderlijn, de bekende babyGap en GapKids.  Diane zelf zei enthousiast te zijn, als trotse moeder en grootmoeder, om deze kinderkleding collectie te maken. Wij zijn ook heel benieuwd!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 16 juni 2011   Bron: Gap Inc.
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )