Kinderkleding We Fashion bij The Voice Kids

De volwassen versie van het talentenprogramma is net afgelopen en de jonge versie gaat deze week beginnen: The Voice Kids, de nieuwe versie van The Voice of Holland, enkel voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Modeketen WE Fashion gaat de kinderkleding voor het programma verzorgen.

Always be yourself

Wouter Kolk, CEO van WE Fashion: "Zang is een ultieme vorm van zelfexpressie en de link tussen The voice Kids en WE Fashion was dan ook eenvoudig gelegd. Daarnaast past de samenwerking naadloos in onze doelstelling om jonge talenten te ondersteunen.” De slogan ‘Always be yourself’ staat tijdens deze samenwerking centraal. WE Fashion heeft namelijk een huidige campagne met deze missie die kinderen en volwassenen helpt zichzelf te zijn.

 

 

 

Stoere actie

WE Fashion tekende een contract met de producent van het televisieprogramma en mag dus straks de jonge deelnemers stylen in kinderkleding van het bekende modemerk. RTL en WE Fashion zijn momenteel bezig met het bedenken van een interessante actie voor de kijker. Het is nog onduidelijk wat deze leuke actie inhoudt, maar het heeft ongetwijfeld iets te maken met de stoere kinderkleding van WE Fashion. Bekend is in ieder geval dat de winnaar van de nog onbekende actie finalekaarten krijgt voor de finale op 23 maart en een make-over krijgt van een WE Fashion Style Advisor. Meer informatie over de actie staat binnenkort op de website van The Voice Kids.

Hippe kinderkleding WE Fashion

WE Fashion richt zich niet alleen op kinderkleding. Ook voor dames- en herenkleding kunt u bij deze winkelketen terecht. Met 250 winkels in meerdere Europese landen en een aantal winkels in China heeft WE Fashion een internationaal bekende naam opgebouwd. Eind 2011 opende het merk de eerste WE Just for Kids Store op Schiphol. Deze winkel verkoopt de hipste kinderkleding voor jongens en meisjes tussen 2 en 12 jaar. Kinderkleding van WE Fashion vindt u ook terug op Kinderkledingonline.nl. Bekijk hier ook de kortingscode voor 10% korting op het gehele assortiment.

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 25 januari 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )