Kinderkleding voor de grote meiden

Eindelijk is er een kledingmerk voor uw dochter dat rekening houdt met de eindeloze combinatiemogelijkheden: PuckUnlimited, opgericht door Martine Glorie, gaat uit van het principe dat uw dochter haar kleren gemakkelijk wil combineren. PuckUnlimited houdt daarom rekening met wat bij elkaar past, om het combineren van de kleding zo gemakkelijk mogelijk te maken.

PuckUnlimited kinderkleding grote meiden

Het Nederlandse kledingmerk is, zoals de naam al verklapt, speciaal voor de meiden. Puck, het grote voorbeeld voor het kledingmerk, is een stoere meid die nog op de basisschool zit, maar voor haar gevoel al een puber is. Het merk gaat dan ook uit van de trends in de ‘grote mensen’-mode. PuckUnlimited biedt kinderkleding voor de eigenwijze meiden van maat 128 tot en met 164: het is dus absoluut geen kinderachtig merk!

 

Mix en Match

Wat de kleding van PuckUnlimited zo ideaal maakt, is de bijzondere Mix&Match mogelijkheden. Bestelt u iets bij PuckUnlimited maar bent u bang dat de items niet goed te combineren zijn? Dat zijn onnodige zorgen! Daar is namelijk al lang over nagedacht. De items die goed te combineren zijn qua stof, print of seizoen, zijn perfect op elkaar afgestemd.

Hippe winterkleding

De winterkleding van PuckUnlimited is harstikke stoer. De centrale kleur dit seizoen is blauw, met de accesoires in vrolijke, bijzondere kleuren en prints. Zo zijn er de blauwe trui-jurken die je eindeloos kunt combineren met een vrolijk gekleurde legging!


Hoe uw dochter de kleding van PuckUnlimited ook ‘mixt en matcht’, centraal staat dat ze er volwassen en stoer uit zal zien. Met de nieuwe wintercollectie is het oppassen geblazen dat u niet jaloers zal worden op de kledingkast van uw dochter!
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 10 november 2011   Bron: PuckUnlimited
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )