Kinderkleding voor de allerkleinsten

Eigenaressen van het babykledingmerk Beebielove, Susanne van der Linden en Wanda Marcon, lanceren een lijn speciaal voor de allerkleinsten onder ons. De newborn-collectie speciaal voor prematuren is ontstaan vanuit de klantbehoefte. Een normale baby- en dreumescollectie is al snel te volwassen voor pasgeboren baby’tjes. Vanaf maat 68 is kinderkleding meestal al erg meisjesachtig of juist heel stoer. Dit terwijl kleertjes met lichte, rustige kleuren en zachte materialen veel beter passen bij pasgeborenen.

 

Beebielove kreeg steeds vaker van haar klanten te horen dat er weinig te krijgen is op dit gebied. Om die reden besloot het duo Van der Linden - Marcon het newborn-deel te scheiden van de normale collectie en prematurenmaatjes aan de collectie toe te voegen. Lieve, eenvoudige en comfortabele ontwerpen in de maatjes 44 en 48. De normale newborn-collectie loopt door tot en met maat 62.

 

 

 

 

Kinderkleding à la minute

Uit onderzoek van de universiteit van Maastricht blijkt dat bijna tien procent van de baby’s voor 37 weken geboren wordt. Aanstaande ouders moeten vaak onverwacht naar het ziekenhuis en hebben tijdens het aanschaffen van de babyuitzet geen rekening gehouden met zeer kleine maatjes. De prematurenlijn van Beebielove biedt in dit geval uitkomst, aangezien een van de afnemers van het merk een cadeau- en kinderkledingwinkel heeft in de ontvangsthal van een ziekenhuis. Een handig alternatief voor als het ziekenhuiskoffertje nog niet klaar stond.

 

Unisex

Beebielove’s newbornlijn bestaat onder meer uit het neutrale unisexprogramma met veel wit en lichtgrijze tinten. Ideaal om cadeau te geven aan aanstaande ouders die pas net bekend hebben gemaakt in blijde verwachting te zijn, maar nog niet het geslacht van het kindje weten. Naast de unisexlijn is er ook uitgebreid aandacht voor een jongens- en meisjeslijn met mooie prints en zachte materialen. Beebielove staat bekend om haar verrassende ontwerpen die het gevoel van vroeger bij menigeen naar boven halen. En zeg nou zelf: daar verlangt iedereen toch wel een beetje naar?

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 19 januari 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )