Kinderkleding volgens de celebrity's

In de meeste gevallen dienen internationale ‘celebrity’s’ als inspiratiebron voor kledingontwerpers en stylisten. Niet alleen volwassen beroemdheden bepalen de laatste trends op kledinggebied, maar ook hun kinderen gaan stijlvol gekleed. Zo bepalen de kinderen van onder andere Tom Cruise, Angelina Jolie en David Beckham wat de laatste trend is op het gebied van kinderkleding. Zij zitten er met hun kleine neusjes bovenop. De wintercollectie voor 2011 van het Nederlandse kledingmerk Claesen’s vertoont duidelijk overeenkomsten met de outfits van de kinderen van de sterren.

De kinderkleding van Suri

Met de kinderkleding van Claesen’s waan je je in de wereld van Suri Cruise en Romeo Beckham. En zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Suri draagt bijvoorbeeld graag kinderkleding met polkadots, ook wel stipjes genoemd. Stipjes zijn het deze winter helemaal voor de meisjes. Claesen’s heeft zich door Suri laten inspireren door in de kinderkleding stipjes te combineren met ruitjes en strikjes.

 

 

 

De kinderkleding van Romeo

Een andere trend deze winter is de geruite blouse. Dit soort blousejes zijn ideaal om netjes te dragen, of juist casual op een ander moment. Romeo draagt zijn blousejes het liefst dichtgeknoopt. Nonchalant laten open met een stoer T-shirt eronder, kan natuurlijk ook.

 

T-shirts met een grote print blijven het overigens goed doen in de kasten van de kleintjes. Het maakt niet uit wat er op de kinderkleding staat. Of het nu gaat om een dier of een auto, als er maar iets op staat. 

 

Bekend merk in kinderkleding

Claesen’s is al vijftien jaar een bekend merk in de modewereld. Naast ondergoed en pyjama’s biedt het merk ook accessoires en funware voor baby’s, kinderen en volwassenen. De collectie funwear bestaat onder meer uit tricot’s en sweats in verrassende kleuren en motieven. Combineer jurkjes en vestjes voor de meisjes op speelse wijze. Of ga voor een stoere jongensoutfit met lekkere sweatpakken en grappige t-shirts.

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2011   Bron: Bengels.nl
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )