Kinderkleding Vingino winter 2011

Als we de nieuwe wintercollectie van Vingino moeten omschrijven in één woord, dan zou dat woord ‘divers’ zijn.


De wintercollectie van Vingino voor de meisjes is ontzettend divers. Zo zijn er dit seizoen zelfs jurkjes en rokjes van jeans, met stoere studs, borduursels of glitters. De truien en shirtjes voor de meiden deze winter zijn heerlijk warm. Zo zijn er verschillende modellen waar nep-bont in verwerkt is. Is uw dochtertje een stoere meid die van stoere kleding houdt? Vingino heeft in de wintercollectie opvallend veel (nep-)leer verwerkt wat uw dochter die stoere look  meegeeft. Bovendien zijn er veel opvallende prints in de kinderkleren van Vingino verwerkt voor de winter: zo is er het vestje met zebraprint of de geblokte flanellen blouse. Er wordt in de wintercollectie veel gebruik gemaakt van de lila, paarse en zachte rose-tinten.

Stoere kinderkleding Vingino

Vingino heeft uiteraard ook een warme wintercollectie ontworpen voor uw zoon! De nieuwe jeans van Vingino springen er uit met hun unieke wassingen en nieuwe stoffen. Een bijzonder nieuw jeansmodel is bijvoorbeeld de ‘tapered fit’ jeans met de sterk toelopende pijpen en een laag kruis. De shirts en sweaters van Vingino hebben veel stoere prints en zijn allemaal heerlijk warm met voeringen en heerlijke capuchons. De jassen zijn superstoer in baseball-uitvoering.
Het merk spreekt de jongens en meisjes aan met hun originele namen voor de kleren: een jeans uit de wintercollectie voor de meiden heet bijvoorbeeld de Sharika en de Massimo is een warme, hippe winterjas voor de jongens.


Met deze stoere, variërende wintercollectie bevestigt Vingino de sterke marktpositie op het gebied van kinderkleding. Het  Nederlandse kledingmerk met Italiaanse invloeden heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en ontwerpt sinds 2008 ook haar eigen footwear.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2011   Bron: Vingino
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )