Kinderkleding van The Dutch Design Bakery

Kinderkledingmerk ‘The Dutch Design Bakery’, heeft elegante, subtiele wintercollecties. Het Nederlandse merk heeft kleding voor baby’s, maar ook voor de oudere, stoere meiden. De meiden hullen zich deze winter in elegante, zacht gekleurde kleding. The Dutch Design Bakery is in 2003 opgericht door Marie Mulder. Mulder was daarvoor ontwerpster voor onder andere Canoe Jeans en Mexx International.

Een rups op wieltjes

De wintercollectie voor 2011/2012 wordt zoals gewoonlijk opgedeeld in de collectie voor ‘baby’s’ en ‘babes’. De eerste collectie is voor de allerkleinsten en staat in het teken van de ‘Crazy Comics’. Voor de jongens betekent dit prints van krokodillen met laarzen, een rups op wieltjes en nog veel meer. De kleren zullen vooral blauw, grijs, groen of rood zijn; heerlijk stoer dus. Voor de kleine jochies zijn er stoere rompertjes en voor het broertje zijn er de coole sweaters.

 

Dansende konijnen

De ‘baby’-lijn houdt voor de meisjes vooral veel roze en rood in. Jurkjes, broekjes, rompertjes; alles staat in het teken van de echte meisjes-kleuren. Waar er bij de jongens een krokodil met laarzen op hun T-shirt stond, staan er bij de meiden dansende konijnen op hun T-shirts en truien. Aangevuld met de heerlijk ruches, franjes en vooral lekker veel laagjes mag de Design Bakery trots zijn op het resultaat.

Inspiratie

Voor de grote meiden geldt dat de collectie is geïnspireerd op China. Dit is te herkennen aan de oosterse bloemen, vissen en draken. Ook in de ‘babes’-collectie speelt de kleur roze een grote rol, maar ook groen, oranje en blauw worden hier veel gebruikt.

 

Op zoek naar kleding voor uw dochtertje of zoontje? Voor de kleding van de Dutch Design Bakery hoeft u niet diep in de buidel te tasten: leuke jurkjes voor uw ‘babe’ zijn er al vanaf zo’n 25 euro!
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 29 november 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )