Kinderkleding Super Trash Girls

Het chique, elegante kledingmerk Super Trash heeft een lijn kinderkleding ontworpen: Super Trash Girls. Het van oorsprong Amerikaanse merk heeft de kinderkleding onderverdeeld in vier categorieën: School Girl, Travel Girls, Beach Girl en Polished Girl. Voor ieder meisje is er dus de ideale kleding!
 

Voor ieder wat wils

Super Trash Girls is er voor alle meiden van 6 tot 16 jaar. Voor de stoere meiden is de categorie Travel Girls ideaal. Houdt ze van klassiek en chique, dan is de Polished Girl categorie wellicht een schot in de roos. Naast de vier categorieën biedt het merk kinderkleding zo’n veertig unieke stijlen.

Kinderkleding Super Trash; langdurig plezier

De prijs-kwaliteitverhouding van de kinderkleding van Super Trash is bovendien zeer goed: alle kinderkleding is te koop vanaf zo’n veertig euro en voor 120 euro hebt u het duurste item uit de kledinglijn. De kleding van Super Trash staat onder meer bekend om haar kwaliteit; een goede trui of broek van Super Trash wordt vaak jaren gedragen. Uw dochter groeit natuurlijk nog, en daar heeft de kledinglijn dan ook alle rekening mee gehouden in de maatvoering en de modellen. Op die manier heeft uw dochter zo lang mogelijk plezier van haar nieuwe kleding.

 

Super Trash

Super Trash is in 2001 opgericht door Ava Rily, een Amerikaanse vrouw. Zij ontmoette een jaar later de Nederlandse Olcay Gulsen en besloot met haar samen te werken. De samenwerking tussen de twee vrouwen maakte Super Trash een wereldwijd succes. Toen Gulsen in 2008 het bedrijf overnam van Riley, werd het succes van het merk allen maar groter. Inmiddels kunt u in meer dan 24 landen de kleding van Super Trash krijgen en is het een gerespecteerd modemerk.
 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 7 december 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )