Jeans voor dochters makkelijker dan voor mama's!

Wist je dat het vinden van de juiste spijkerbroek voor veel vrouwen een stressvollere bedoening is dan een verhuizing? Dat geloof je toch bijna niet! Maar toch denkt 43% er zo over, blijkt uit onderzoek. Gelukkig is dat voor kleine meisjes nog niet zo aan de orde, maar het bericht is voor ons wel de aanleiding om eens wat gave meidenjeans onder de loep te nemen!

 

Wij moeders kennen het gevoel maar al te goed: te strak, een hangkont, te hip of juist te tuttig, te hoge taille, te lage taille: we zijn niet snel tevreden met een jeans. En als we er dan eenmaal eentje hebben gevonden die lekker zit, wonen we er het liefst in. De ellende als ie kapot gaat! Vreselijk!

 

Onze dochter zal later zeer waarschijnlijk hetzelfde lot beschoren zijn, maar nu ze nog figuurtjes hebben waar eigenlijk alles nog bij staat, genieten we van het feestelijk jeansshoppen!

 

Een selectie:

De skinny blijft het onverminderd goed doen in modeland. Dit waanzinnige exemplaar van Imps&Elfs is van stretch denim en heeft een lage, brede taille waar je de leukste riemen om kunt doen. Imps&Elfs heeft 'jeans voor kis' ontzettend goed begrepen, dat blijkt maar weer uit deze mooie broek.

 

Heel apart en totaal anders is deze hippe slimfit jeans van Vingino (model Marilou). De broek heeft een lichte bleached wassing met plooieffect, donkere vlekken en vrolijke roze/gele/turquoise 'verfspatten' op het voorpand. Let maar op: dat gaat een trend worden deze winter!

 

En dan tot slot deze prachtige broek van Blue Rebel. Deze coole jeans heeft een trendy twisted-arc fit, waarbij de bovenkant iets wijder is en de pijpen iets gedraaid zijn. De spijkerbroek is uitgevoerd in een mooie used-look wassing en de tailleband is voorzien van verstelbaar elastiek.

 

Drie totaal verschillende jeans, waar je drie waanzinnige looks mee kunt creëren. En…het is slechts een selectie van het gave aanbod voor deze winter. Jeans: altijd weer een hot item!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 21 juli 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )