In de stijl van: Romeo Beckham

Het zoontje van David en Victoria Beckham, Romeo, werd onlangs door het magazine GQ uitgeroepen tot 26ste best geklede man van Groot-Brittannië. En daarmee haalde de achtjarige zelfs onder meer prins William en acteur Jude Law in. Niet niks voor een kind! Romeo houdt van stijlvolle pakken, hippe mutsen, zonnebrillen en blazers en hij wordt door menig fasionexpert geroemd om zijn experimentele en geestige stijl. Zullen we eens kijken of wij wat leuke items voor je kunnen samenstellen waardoor jij er misschien net zo hip bij gaat lopen?

 

Soms mag je best een beetje afkijken hoor! En wie weet, zien we jou volgend jaar wel ergens in de best geklede man van Nederland-lijst terug! Dat zou gaaf zijn!

  

Romeo draagt vaak giletjes op een mooie jeans. Een giletje dat erg goed in aanmerking komt voor de Romeo Beckhamstijl is dit gave exemplaar van Rags Industry. In de stof van het gilet (met dubbele rij knopen) zit een motiefje en het is gemaakt van cotton canvas. Het gilet komt uit de collectielijn 'Dukes Of The Junkyard' en is verkrijgbaar in de kleur loden brown. Het gilet kan zowel dicht (wat chiquer) als lekker nonchalant open gedragen worden. Eronder volstaat in principe een mooi wit shirtje, met lange of korte mouw. Niet te ruim vallend!

 

 Jeans Retour                                                      Gilet Raqs Industry

 

Dan de goede jeans eronder: die mag baggy zijn en een goed gedragen look hebben (de gaten mogen er bij wijze van spreke invallen!), maar ook een hele cleane jeans met een wat smallere en omgeslagen pijp staan super. Eronder? Met warm weer kan een slipper heel goed. En All Stars doen het natuurlijk altijd goed. Maar wat het echt helemaal Romeo-stijl gaat afmaken is een muts én een zonnebril. Gewoon durven! Een leuke ietwat oversizede grijze muts, gecombineerd met een witte zonnebril: te cool! 

 

Muts Tumble & Dry                                   Zonnebril Wehkamp

Sneaker Converse                                   Slipper MOD8

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )