In de stijl van: Madonna's dochter Lourdes

Uiteraard stond haar wiegje in het juiste kamertje om later succesvol te worden, maar een ondernemersgeest moet Lourdes, de dochter van Madonna wel worden nagegeven.  Na een hippe eigen kledinglijn op haar 13e komt de jonge fashionista  (14) nu met een eigen make-up lijn voor jonge meiden op de markt. De naam van de lijn is Material Girl Beauty New York. Ach, als je zo’n moeder hebt mag je ook wel een graantje meepikken van het succes. We gaan eens even kijken wat jij aan moet trekken om er net zo hip uit te zien als deze bijzondere dochter van ’s werelds grootste popster!

 

 

 

Tijdens de presentatie van de nieuwe make-uplijn droeg de dochter van de bekende entertainer een mini-spijkerbroekje met een rode top uit haar eigen zomercollectie 2011. Ze maakte de outfit af met een paar witte Dr. Martins. Als je creatief shopt (of je eigen kledingkast doorneust), evenaar je deze gewaagde look vanzelf.

 

Voor de spijkerbroek kun je uiteraard een oude spijkerbroek afknippen en ‘m lekker ‘damaged’ maken door er wat gaten in te maken, maar je kunt er ook eentje kopen. Deze denim hotpants van het merk Outfitters Nation (model Alfa) met lichte wassing en lage achterzakken bijvoorbeeld.

Deze Gsus Girls gestreepte top van viscose voor meisjes uit de collectielijn 'Miss Gsus' in de kleur crimson red past daar perfect bij. Het is dan misschien wel niet dezelfde gestippelde top als die van Lourdes, maar hip is ie wel!

En dan de schoenen! Om helemaal in haar stijl te blijven, maken deze ultra-stoere spierwitte Dr. Martens de outfit echt compleet. Maar als je die dan hebt gevonden, ben je ook gegarandeerd dé fashionista van school. Wie het aandurft kan de look binnenkort helemaal afmaken met Lourdes’ eigen make-up. You are a material girl!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011   Bron: Splash & Daily Mail
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )