Ik ga op reis en ik neem mee...

Voordat je op vakantie gaat, moet je eerst bedenken wat je allemaal in je koffer stopt. Veel mensen (vrouwen en meiden vooral) willen veel te veel meenemen. Die ene top moet écht mee, het past dan bijna niet meer maar dat ene leuke paar schoenen móet sowieso mee in de koffer! Om een beetje orde te scheppen in de chaos heb ik een paar leuke items voor je op een rijtje gezet die absoluut niet mogen ontbreken in jouw koffer!

 

 

Het eerste item dat je absoluut niet mag vergeten is een überschattige, superleuke bikini. Deze bikini van Muy Malo heeft een prachtige zilveren gloed. Leuke details maken de bikini lekker speels. Het tweede item dat niet mag ontbreken is de roze short. Shorts zijn vooral heel handig als je wat actiefs gaat doen. Lekker een rondje fietsen of gewoon lekker spelen in de speeltuin: shorts zijn altijd handig en ook nog eens ontzettend leuk!

 

Misschien wel het handigste item uit deze selectie zijn de slippers. Deze zijn heel erg stevig en de kids kunnen er dus goed op lopen. Het handige is dat deze slippers waterbestendig zijn! Je kan er dus mee zwemmen in een rotsachtige zee zonder dat je je voeten openhaalt aan scherpe rotsen. Een zonnehoed mag op een zuidelijke vakantiebestemming absoluut niet ontbreken: het beschermt je hoofd en je haar!

 

Voor een leuk feestje of voor als je gezellig uit eten gaat is een schattige zomerjurk enorm handig en functioneel. Erg modieus en ook nog eens lekker koel. Voor de koude avonden is een lekkere warme sweater ideaal, onderschat het niet: deze kan nog wel eens van pas komen! Met deze ingrediënten ben jij sowieso helemaal klaar om op vakantie te gaan! Fijne vakantie en we zien je graag snel en lekker bruin terug! 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )