Hot item white jeans

Denim is één van de onderdelen die absoluut niet mogen ontbreken in jouw kast voor deze lente. Eén specifiek denim item is een echte musthave voor deze lente. Vorig jaar zagen we hem langzaam meer terrein winnen in de modewereld, en nu is het dan toch echt zo ver: de white jeans is helemaal hot! Hoe combineer jij de white jeans het liefst?

 

 

Ga jij deze lente voor stoer en edgy of kies je voor stoer maar cute? Hoe je deze jeans ook combineert, het zal fantastisch staan. Deze jeans maakt de outfit helemaal af: het bouwt de outfit op. Het is niet de eyecatcher van de outfit, de aandacht gaat juist naar de andere items. Dat maakt deze jeans zo speciaal. Hij is stylish, heel erg goed te combineren en zit als iedere andere denim: verrukkelijk! 

 

Ik ben gek op denim! Geen slobberige joggingsbroek voor mij: een perfecte jeans heb ik veel liever! De white jeans is dit jaar mijn absolute favoriet! En, ik heb er nog geen in de kast liggen. Dat wordt dus lekker shoppen dit weekend! Laat je even weten via Facebook hoe jij de jeans het liefst combineert?

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 9 april 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )