Hoe breisels deze zomer het modebeeld veroveren

Trends van de 'grote mensen catwalk' zijn ook prima te vertalen naar kinderen. En dat gaan we bij deze doen! Wat moet je deze zomer in je kast hebben hangen om er net zo bij te lopen als de modellen die voor de grote merken lopen? Schrik niet: breisels!

 

Volgens de experts zijn breisels een echte must-have voor de zomer als in 2011. En nou willen we niet meteen negatief over het huidige weer spreken, maar nu het wat minder warm is, is deze trend ook best wel welkom! De eerste ‘summer knit’ werd bij de volwassenen gesignaleerd op de catwalk van Isabel Marant en sindsdien doemt dit stuk op bij tal van stijliconen op straat.

 

Bengh komt bijvoorbeeld met dit bijzondere truitje met korte mouwen en strik. Erg leuk!

 

 

Je kunt je breisel (fijn of wat grover) heel leuk combineren met een leuke korte (jeans) broek, maar het staat ook geweldig op een lange romantische rok. Is het echt kouder, dan trek je het aan op je skinny: altijd goed.

 

Naast de fijne breisels doen ook de wat zwaardere gebreide truien en vesten het goed. Door de luchtige manier van breien heb je dan ook helemaal geen extreem warme trui aan: het staat vooral super! ‘Grandma chic’ wordt deze stijl ook wel genoemd! Wat te denken van deze grijze grof gebreide bolero, eveneens van Bengh? Geweldig toch?

 

 

Tip van de echte mode-experts: Gooi de zomerse sweater (liefst transparant) ook eens over een vrolijk gestreept mini-jurkje voor een stijlvolle gelaagdheid. En omdat de ‘knit’ bij de volwassenen in veel gevallen uni-sex is (ook voor de man is een ruime sweater de trend voor dit seizoen) kunnen ook de jongens hun hart ophalen aan deze comfortabele trend. Feest ’s avonds als het wat afkoelt en je nog even op mag blijven om de zomer te vieren in de achtertuin. En ook echt onmisbaar voor in de koffer op vakantie natuurlijk!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )