Hippe kinderkleding, ook voor 's nachts

De hippe kinderkleding is absoluut in opkomst. Er worden steeds meer kleuren gebruikt, de patroontjes worden vrolijker; het wordt allemaal wat uitgesprokener. De mode op het gebied van de nachtkleding voor kinderen lijkt echter telkens buiten de boot te vallen en wordt niet belangrijk gevonden.

 

Stoere slapers

Met de nieuwe Blue Fish-nachtkledinglijn van Wilma van der Veen is dit vanaf nu verleden tijd. Van der Veen besloot na een carrière bij onder andere Vingino en Canoe Jeans een eigen label op te richten, speciaal gericht op de nachtkleding voor kids. Waarom nachtkleding, horen we u denken. De kinderen zien natuurlijk niets als ze slapen. Maar iedere ouder weet dat de kids het ook belangrijk vinden om er ’s avonds voordat ze naar bed gaan en ’s ochtends aan de ontbijttafel modieus uit te zien. Dit was ook het uitgangspunt voor Van der Veen om haar kledinglijn te beginnen.

 

 

 

 

Comfortabel

Blue Fish nachtkleding is er voor kinderen vanaf maat 98 tot en met maat 164. De collectie van het merk is gemaakt van zachte, comfortabele stoffen als katoen en lycra om zoveel mogelijk comfort te bieden ’s nachts. De eerste collectie van Blue Fish ligt net in de winkels. Over de prijs-kwaliteit verhouding is niets te klagen: voor een set betaalt u zo’n dertig euro en voor de losse items start het bij zo’n dertien euro. Het is voor Wilma van der Veen belangrijk dat het om betaalbare nachtkleding gaat. Naast de standaard pyjama’s biedt het merk uw kinderen ook heerlijk warme badjassen en stoere slippers.
 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 24 november 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )