Hip: Scandinavische kinderkleding!

Een steeds groter wordende leverancier van de allermooiste kinderkleding is Scandinavië. De meest leuke (en voor ons vaak) nieuwe merken zijn nu ook volop in Nederland verkrijgbaar en daar moeten we maar wat blij mee zijn. We lichten een paar van deze Scandinavische topmerken voor je uit. 

 

Kinderkleding uit Scandinavië kenmerkt zich door een extreem goede kwaliteit en een prachtig design. Vooral de all-overprint viert hoogtij daar!

Een van onze favorieten is Cost:bart. Dit merk, dat gave tienerkleding brengt, staat voor een uitgesproken collectie met de echte Scandinavische invloeden. Bovendien is het een mix van fashion én funky ontwerpen met veel kleur: 'street fashion'. Cost:bart is het meest succesvolle Deense urban streetwear label van dit moment, en perfect voor de tienerjongens en -meiden die wel van een innovatieve look houden. Wat denk je van deze geweldige grijze mêlee hooded sweater? De grafische opdruk is stoer en vrolijk en wat natuurlijk het allerfijnst is, is dat de trui heerlijk warm en zacht is.

 

Smafolk (zie foto) is eveneens een Deens merk. De waanzinnige all-over prints zijn voor dit merk zeer kenmerken en altijd weer om blij van te worden. Dit fijne babypakje met nijlpaardprint bijvoorbeeld: zo leuk!

Een ontzettend leuk merk uit Zweden is Sture&Lisa. De kleding die dit merk brengt een 100% biologisch en 100% fair trade merk. Zo kleed je je kindje dus ook nog eens verantwoord! Ook hier weer veel typisch Scandinavische all-over printjes. De collectie van Sture & Lisa bestaat vooral uit hippe rompers en boxpakjes.

 

Dus wil je sterke kleding, leuke kleding en vaak ook nog eens verantwoorde kleding, dan kunnen we je aanraden je eens goed te verdiepen in de Scandinavische hoek. Daar is heel veel leuks te vinden, voor je baby, peuter, kleuter, kind of tiener!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 6 augustus 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )