Herfstkleuren 2013

Zoals we allemaal wel aan het weer hebben kunnen zien, is de herfst toch echt begonnen. Ook de winkels hebben het begrepen, want de najaarscollecties hangen alweer in de winkel. Het geeft mij altijd een enorme kick als ik al die nieuwe dingen zie. Veel trends zijn van vorig jaar over genomen, maar er zijn ook genoeg nieuwe trends waar je je hart aan op kan halen. Ook de herfstkleuren zijn een verademing.

 

 

De kleuren die we deze herfst terugzien zijn rustig en bedeesd. Zwart, grijs en wit voeren de boventoon. Toch zien we de kleuren van vorig jaar ook weer terug: oranje, rood en bruin. Nog steeds favoriet zijn de aardetinten: verschillende tinten bruin die variëren van donker naar licht. Basics zijn echte musthaves: niet te veel poespas, maar gewoon en normaal. KLeuren die de overhand hebben deze herfst zijn zwart, tinten grijs, donkergroen en bruin. 

 

Deze basic outfit kan je perfect stylen met de meest gave sierraden: ‘the bigger, the better’ is het motto wat accessoires betreft. Gooi je hele arm vol zilverkleurige armbanden, doe drie kettingen tegelijkertijd om of draag oversized oorbellen: hoe groter, hoe beter! Pas wel op: één arm vol armbanden is genoeg, hou de rest van je accessoires subtiel zodat je één eyecatcher hebt!

 

Wat is jouw favoriete look voor dit najaar? Laat het ons weten via FaceBook!

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )