Herfstcollectie 2014

De zomervakantie is voor sommigen al voorbij, de regen laat zich steeds meer zien en de zon verdwijnt steeds vaker achter de donkere wolken.. Dit kan maar één ding betekenen: de zomerperiode is voorbij en maakt plaats voor het najaar. Ook in de winkels spotten we steeds vaker de nieuwe herfstcollectie. En heel stiekem, de nieuwe herfstcollectie is schitterend! De prachtige herfstkleuren verschijnen weer in de etalages en het weerhoud je om niet te gaan shoppen!
 

Herfstkleuren

De herfstkleuren die we nu geregeld zien in de etalages zijn de kleuren rood/bordeaux rood, geel, donker groen, donkerbruin, paars, blauw en grijs. Kleuren waar je helemaal verliefd op wordt! Bruine kleuren kun je perfect combineren met zachte pasteltinten of met rood en paars. Bij kinderen staan de basiskleuren rood, geel, grijsblauw en paars echt een ontzettend leuk! Om deze prachtige herfstkleuren duidelijk in kaart te brengen, hebben wij voor jou hieronder de leukste items op een rijtje gezet!
 

Winterkleuren

Ben je nu ook benieuwd naar de winterkleuren voor dit jaar? Ook de winterkleuren van 2014/2015 zijn al een tijdje bekend! We laten je natuurlijk niet langer in spanning en kijk naar het prachtige plaatje van Textilia waar de kleuren in één oogopslag te zien zijn!
 

 
 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )