HEMA, leuke items voorzien van eigen naam

Het is altijd erg leuk te zien dat je baby een rompertje of t-shirtje met eigen naam aan heeft. Of je het nu zelf koopt of krijgt, het is echt persoonlijk.

Zoals al gezegd, had ik zelf geen idee dat HEMA deze mogelijkheid bood en was dan ook blij verrast wat ze aan mogelijkheden hebben. Lekkere simpele shirtjes met bijpassen broekje (of juist de kleur tegenovergesteld). Ook een leuk cadeau is een laken voor in het bedje met eigen naam en leuke applicatie erop. Nu al enthousiast? Kijk hier snel naar de kortingscodes.

 

 

Heel eenvoudig bepaal je zelf eerst het logo dat je wilt gebruiken. Daarna personaliseer je het product door de kleur van het product te kiezen, de naam in de geven en de maat waarin je het product wilt bestellen.

 

Gaan de kinderen al naar school, dan kun je uit een heel assortiment kiezen van artikelen die je kunt laten bedrukken. Van schooltassen en rugzakken met naam, tassen met foto, een etui en zelfs een lunchbox met foto. Erg leuke persoonlijke artikelen voor je kind! Op o.a. de producten die u hieronder ziet, krijgt u nu tot 25 september 2011 maar liefst 10% korting.

 

 

Ik word zelf altijd een beetje hebberig van deze leuke dingen. Leuk om zelf te kopen, maar nog leuker om iemand cadeau te doen. Weet je zeker dat je een persoonlijk cadeau hebt gegeven.

 

Een aantal andere leuke persoonlijke artikelen die je kunt bestellen zijn fotobehang, woonstickers, keukenschorten, muismatjes, foto wenskaarten, jaarkalenders en een leuke fotoagenda.

 

Ook enthousiast geworden, neem dan eens gauw een kijkje bij HEMA!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 16 september 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )