Hawaii-blouses kunnen echt niet volgens vrouwen!

Het is meer dan duidelijk: vrouwen vinden de bontgekleurde Hawaiiblouse het meest verschrikkelijke kledingstuk dat een man aan kan trekken. Dus als jij het nieuwe schooljaar indruk wilt maken op dat ene ontzettend leuke meisje uit je klas (of gewoon je rol als bestgeklede jongen wilt vasthouden), adviseren we je niet een felgekleurd exemplaar te kopen, maar te gaan voor iets met meer stijl. We geven je tips waarmee jij deze nare modeflater niet hoeft te slaan!

 

Dat je je als man maar beter niet kunt vertonen in een Hawaiiblouse blijkt uit onderzoek van de website Styletoday onder 605 vrouwen. Maar liefst 43% van de respondenten vindt de blouse met de drukke tropische print niet om aan te zien. En gelijk hebben ze! En met al het leuke aanbod hoef je er ook helemaal niet bij te lopen alsof het carnaval is, toch? We hebben twee waanzinnige overhemden voor je geselecteerd. Let op: het betreft hier dus slechts een selectie! De diverse merken komen overigens voor de aankomende seizoenen met nog veel meer leuks, dus houd het aanbod in de gaten!

 

Een echte eyecatcher is toch wel dit waanzinnige preppy fijn gestreepte shirt van Pepe, wat je heel leuk kunt combineren met dit giletje. Het overhemd heeft pads op de ellebogen, wat er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook een stukje extra stevigheid biedt. De set komt uit de collectielijn 'Seventy Three - boys'. De gilet is in een flat knit met knoopsluiting. Op de voorkant een ruitprint en achter een verstelbare gespsluiting.

 

Kun je er moeilijk overheen komen dat Hawaii-style echt uit is? Dan is deze gave blouse van R95th misschien iets voor jou. Een leuke kleur, toch bloemetjes, een beetje uitbundig en... modisch volledig verantwoord. Het overhemd komt uit de collectielijn 'Rock For Peace - boys'.

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 27 juli 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )