Haren vlechten!

Niets is leuker om samen met je moeder, of samen met je vriendinnen je helemaal op te tutten. Vaak als je haar mooi zit, vind je jezelf al een stuk leuker uit zien! Dit jaar zijn de vlechten helemaal in! Het maakt niet uit wat voor vlecht je draagt, het ziet er speels, schattig en heel zomers eruit.


Je kunt je zo gek niet bedenken, maar er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om jouw haar te vlechten. Een weekje geleden maakte mijn nichtje van 13 een waterval vlecht bij mij. Dat stond zo leuk! Maar ik ben ook dol op de vissengraatvlecht. Hieronder een filmpje hoe jij een vissengraatvlecht kan maken, mocht jij de vissengraatvlecht ook zo leuk vinden!
 

Waterval vlecht

Liefdes vlecht

Zeemeerminnen vlecht

ZigZag vlecht


 


Een vlecht is een heel zomerse look en erg leuk voor deze zomerse dagen! Welke vlecht vind jij het leukst bij jezelf staan? Ik vind bij mijzelf een vlecht mooi dat van oor tot oor gaat en dat de rest van mijn haar los hangt.


Ik ben benieuwd naar de vlecht die jij het mooist vindt! Upload de mooiste foto van jou met jouw vlecht op onze Facebook pagina en wie weet vinden andere meisjes jouw vlecht ook wel zo mooi, dat ze het ook gaan proberen!

 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 10 juni 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )