Flower Power

Je ziet ze tegenwoordig bijna overal, niet alleen komen ze buiten alweer langzaam tevoorschijn, ook zie je ze steeds vaker in de winkels. Ze zijn er in alle kleuren, vormen en maten, misschien weet je nu waar ik het over heb? Juist, bloemen, ze maken de perfecte lente/zomer look helemaal compleet. 

 

We zitten al bijna in maart en het weer zit ons in het koude Nederland niet echt mee. Af en toe een zonnig dagje, maar toch veel bewolking en regen. Maar ja, wat doe je ertegen? Door de kou kunnen de bloemen en planten buiten misschien niet goed groeien, maar we kunnen onze kids natuurlijk wel vrolijke en kleurrijke kleren aan laten trekken. Zo hoeft niemand zich meer zorgen te maken over het slechte weer. In Nederland weet je namelijk nooit welk weer er aan staat te komen, maar met bloemen zit je altijd goed. Ondanks dat de bloemen en planten niet groeien, moet de wereld toch wel wat vrolijkheid krijgen! Dus schaf de vrolijke gebloemde kledingstukken aan op Kinderkledingonline.nl!

 

 

Natuurlijk zijn bloemen niet echt wat voor jongens, wat moet je hen dan aandoen? Maak je maar geen zorgen, want ook de jongens kunnen zeker deze hippie stijl hebben! Laat ze gewoon gekleurde kleding dragen en het komt helemaal goed. Nu moet je natuurlijk wel kleuren hebben als blauw, groen, geel of oranje. Maar een shirt met bloemen is ook helemaal in voor de stoere boys! Zet de kids nu bij elkaar en je hebt de echte flowerpower! 

 

Vrolijke kleuren zijn niet alleen oppeppend vanwege het slechte weer, maat ook geven felle kleuren een goede sfeer. Als je de goede combinaties maakt, kunnen je kids heerlijk spelen. Of het nu buiten of binnen is.  

 

Dus ga jij ook voor de flowerpower die de ultieme rust en vrede uitstraalt maar toch ook zeker niet saai is? Doe jij je kids ook kleren met leuke kleuren en bloemen aan? 

 

Have Fun!

Naomi

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 1 maart 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )