Eigenaresse Kleertjes.com zakenvrouw van 't jaar

Elk jaar wordt er uit de vele goede zakenvrouwen die Nederland rijk is, één verkozen tot onderneemster van het jaar. Dit jaar is dat Claudia Willemsen van Kleertjes.com. Zij is in 2003 gestart met de website Kleertjes.com en heeft nu maar liefst 125 medewerkers en negentigduizend klanten! Zo ook vele bezoekers van Kinderkledingonline.nl.

 

 

In acht jaar tijd uitgroeien tot de grootste webshop met kinderkleding en kinderschoenen, daar moet je stevig voor in je schoenen staan. De Award is dan ook bedoeld voor vrouwelijke ondernemers die een innovatief idee uitbouwen tot een succesvol bedrijf, en dat heeft Claudia Willemsen met Kleertjes.com meer dan bereikt! Als winnares mag Claudia Willemsen een jaar lang in een Porsche Cayman rijden.

 

Andere genomineerden die helaas niet tot Onderneemster van het jaar zijn uitgeroepen, maar wel genomineerd waren, zijn Marlies Dekkers, Olcay Gulsen van Supertrash, Marian Wigger van Zenggi.com en de modeontwerpsters Truus en Riet Spijkers van het label Spijkers en Spijkers.

 

RTLZ heeft een portret gemaakt van Claudia Willemsen welke u hier kunt bekijken.

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 30 mei 2011   Bron: Bengels.nl
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )