3 verschillende outfits met een denim short

1. De ideale schooloutfit

Deze trendy outfit is uiterst geschikt voor een dagje school! De kleding is namelijk erg comfortabel, dus jouw dochter kan er vrij in beweging en de hele dag spelen. Het basis item van deze look is de short. Bij deze short kun je eigenlijk alle kleuren en prints dragen, echt een ‘must-have item’ dus! Wij hebben hier gekozen voor een mooie chiffon blouse van LCKR met een super gave print.  De blouse is nu maar voor de helft van de prijs! De roze All Stars van Converse maken deze look echt helemaal af en passen heel goed bij de kleuren van de blouse. De Paul Frank rugtas past heel goed bij de roze kleuren van deze schooloutfit en is ook nog eens erg handig. Alle schoolspulletjes, zoals gymspulletjes en eten, kunnen nu erg handig worden meegenomen in deze hippe schooltas. Neem snel een kijkje in het assortiment voor de perfecte schooloutfit voor jouw dochter!

 

2. De stoere look

Met een denim short kan ook een heel stoere look gecreëerd worden. De stoere outfit die wij hebben samengesteld bestaat uit een T-shirt met een gave print, een heel stoer jack en hippe sneakers van Skechers.  Het witte spijkerjack is van Billie Jeans en heeft knopen en een ritssluiting. Het jasje is nu maar €9.99, echt een koopje dus! Ook ontvang je 10 clickies die je op het jasje kan klikken, hoe gaaf is dit? Dit maakt het jasje voor iedereen uniek. De Skechers die perfect onder deze stoere outfit passen, zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Wij hebben hier gekozen voor geel, omdat dit helemaal past bij de trends van deze zomer. 

 

3. De schattige strandoutfit

Een kort spijkerbroekje is ook geschikt voor een dagje strand! Met leuke slippers, een zomers hemdje en een leuke zonnebril maak je de strandoutfit voor je kind helemaal compleet! Onze look bestaat uit schattige Brunotti slippers met leuke kleuren en een bloempje op de bandjes. Het donkerblauwe hemdje van Salty Dogs is nu te krijgen voor de helft van de prijs. De fransjes aan de zijkanten van het hemdje zijn heel erg trendy en waaien leuk mee met de wind! De roze zonnebril met stippen maakt de strandlook helemaal af!

 

Tip van de dag

Heb je nog veel spijkerbroeken in de kast hangen waarvan de pijpen net te kort zijn geworden voor je kind? Knip de broek dan af en maak er een short van! Om de short extra trendy te maken zou je er met chloor op los kunne gaan om een originele print te maken. Ook zijn studs en kettingen nog altijd even leuk, ze maken de short een stuk stoerder!

 

Wij hebben de hipste schooloutift, de stoerste outfit en de meest schattige strandoutfit samengesteld. Welke look heb jij binnenkort in je kast hangen? Laat het ons weten op onze facebookpagina!

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )