Drie keer combineren: top met strik

Strikken zien we steeds vaker voorbij komen. Ze zijn dan ook enorm leuk, schattig, stoer, fun, en gezellig. Zo, dat zijn wel erg veel bijvoegelijk naamwoorden! Als ze dat echt allemaal zijn, dan moeten ze dus ook in heeel veel verschillende tijlen te combiren zijn! En dat klopt. Wij hebben voor jullie de volgende drie stijlen, gebaseerd op één top met een strik! 

 

Rock chick

De rock chick look is voor de stoere meiden, die enorm veel lef hebben. De look is gebaseerd op de witte top met de zwarte strik en is daarmee een echte eyecatcher. Voor deze look heb je lef nodig, dus: durf jij het aan?

 

 

Fun colours

De fun colours look is een schattige, stoere en enorm leuke en grappige look in één. De leuke legging heeft vrolijke en schattige bloementjes, het rokje is een stoer item, donkerblauw gekleurd en de schoenen zijn rood. Hoe veel kleur kun je hebben in één outfit?

 

 

High fashion

De derde look is voor de fashion girls. Girls die houden van mode en die er volgens de laatste trends bij willen en durven lopen. Want gedurfd is deze outfit wel! Het neppe bont gecombineerd met de zilveren schoentjes, enorm fashionable! 

 

 

Ik heb enorm veel genoten van het samenstellen van deze fantastische looks! Welke look is jouw favoriet? Laat je het even weten? 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )