De wintercollecties komen eraan!

De zomer is in volle gang, al doet het weer ons soms meer denken aan de herfst dan aan de zomer. En zo langzamerhand beginnen de nieuwe wintercollecties alweer binnen te stromen. Kan jij ook niet wachten op de nieuwe collecties? Hier alvast een voorproefje!

 

De nieuwe wintercollectie van Mim-Pi vindt zijn inspiratie in het circus en dat is goed te zien. Vrolijke printjes in blauw, roze en grijs. Er wordt veel aandacht besteed aan details, zoals ruches, knopen en grappige zakken. Ook de stippen, strepen en sterretjes motieven krijg een extra boost, in rokjes, jurken en poncho’s.  Nieuwsgierig naar de collectie? Bekijk dan hieronder de modeshow met de collectie winter 2011.

 

 

 

Ook Bomba for Girls is er al met de nieuwe wintercollectie 2011. Folkloristisch, bloemen, ruiten en hier en daar een stipje kenmerken deze nieuwe collectie! Bomba for Girls heeft een kleurrijke collectie van trendy rokjes, stijlvolle jurkjes en stoere blazertjes en parka’s. Kortom, een collectie die je niet wilt missen!

 

 

Tot slot al een kijkje in de keuken van Oilily. Hun nieuwe herfst-/wintercollectie is natuurlijk heel kleurrijk, zoals we van Oilily ook gewend zijn. Het thema van de nieuwe wintercollectie is Adventurous Russia, met veel rood en blauw, gecombineerd met alle kleuren van de regenboog, zodat je wel vrolijk moet worden van deze collectie. Oilily is weer terug en ze weten ons zoals altijd weer te boeien met hun sprankelende kleuren. Ook de wintercollectie van Oilily is echt de moeite waard!

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 9 augustus 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )