De shorts mogen lekker kort deze zomer

Helemaal hot deze aankomende zomer zijn de hotpants voor meiden. De ultra korte broekjes zijn niet alleen heerlijk luchtig op de meest warme dagen, ze staan ook nog eens waanzinnig. Ze zijn goed te combineren met een sneaker, een slippertje of een leuke ballerina en je kunt er werkelijk iedere stijl van maken.

Kies je bijvoorbeeld voor een ecru, wit of donkerblauw shortje dat je combineert met (ook weer helemaal terug van nooit weggeweest) de blauw witte Bretonse streep, heb je een echte Franse look. Maar je kunt het ook wat gewaagder aanpakken, met felle kleuren (vrijwel alles is mogelijk) en een hemdje met een stoere print. En wordt het tegen de avond wat kouder? Dan kun je er met een longsleeve op je short nog best even tegen. Met een leuke riem maak je je outfit helemaal af. En probeer het eens een keer met een mooie sjaaltje door de lusjes!

 

Bengh brengt deze zomer meerder uitvoeringen van de ultra korte jeans. Leuk met rafels, te combineren met vrijwel alles. En Tumble 'n Dry heeft een heel hip zandkleurig exemplaar in de collectie opgenomen. En heb je zin in een sportieve look? Dan heeft Yep Yep precies wat je nodig hebt.

De ultra korte short: het gaat een onmisbaar item in iedere meisjeskledingkast worden, dus flink inslaan is echt aan te raden. Enne…even inspiratieloos als het aankomt op 'hoe te stylen'? Sla er dan de bekende modebladen maar op na, want de sterren hebben deze trend allang en breed ontdekt.

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 21 mei 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )