De rubber laars als fashion item

Hoewel het mooie weer voor de deur schijnt te staan, hebben we de afgelopen dagen vooral nog met regen te maken gehad. En daar kunnen we best een paar stoere regenstappers bij gebruiken! Met de juiste styling hoeft het overigens helemaal niet te regenen voor laarsjes. Leuke kniekousen erbij: rokje erop… Helemaal leuk!

 

 

We moeten er in ons koude kikkerlandje altijd rekening mee houden dat er ieder moment een enorme bak water uit de lucht kan komen vallen. En dat hoeft natuurlijk niet ten koste te gaan van stijl! Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als een zeer uitgebreide collectie regenlaarsjes voor kids. Of je ze nu lekker gek met een maffe print zoekt, of heel Hollands rood met witte stippen: het is er!

 

En de grote bekende merken storten zich ook volop op de rubber laarzen. Zo zijn er tegenwoordig van de bekende Dubarry afgeleide rubber laarsjes voor kinderen: geweldig! Net zo chique als papa en mama tijdens een wandeling in het bos met de hond (alleen wel een stukje goedkoper!) En Timberland is dit jaar eveneens met een op de bekende schoen gebaseerde laars op de markt gekomen. Een echte stoere eyecatcher.

 

De Bergstein laars doet het al jaren en jaren als een echte klassieker geweldig in de kindermodeland. Het soepele laarsje is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Je zou er eigenlijk meerdere van in de kast moeten hebben staan! Leuk met een skinny erin, super onder een rokje met kniekousen die er bovenuit steken en voor jongens ook onder de korte broek geweldig. Nee, we kunnen stellen dat we een echte musthave hebben aangehaald: niet alleen om praktische reden, maar ook om het modische aspect ervan.

 

 

Lekker stampen in de plassen! (Maar we hopen natuurlijk de komende maanden vooral op de zon!)

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 26 juni 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )