De perfecte partylook

Heb jij zin in een FEESTJE?

Natuurlijk zou elke dag een feestje moeten zijn, maar omdat dat helaas niet altijd het geval is moeten we op de momenten dat we werkelijk een feestje hebben ons op ons best aankleden. We moeten alles letterlijk uit de kast halen om de meest geweldige party-look samen te stellen. Wij willen je daar graag een handje bij helpen. We gaan je een paar items laten zien die echt niet mogen ontbreken in jouw partyoutfit.

 

 

Party animal 

Dit jumpsuit is perfect voor een feestje waarbij je veel moet dansen. Ideaal, omdat je geen last hebt van inkijk als je een vette move maakt. Hij is ook nog eens geweldig stijlvol en fashionable. Dit jumpsuit is leuk te combineren met bijvoorbeeld ballerina's voor een wat nettere look, of juist sneakers voor een stoere touch. 

 

Sweet diva

Dit prachtige jurkje is heel mooi wit, wat het een heel chique touch geeft. De vele lagen over elkaar heen zorgen voor een speels maar elegant effect. Dit is voor de echte diva dames, die houden van een beetje tuttig. Perfect voor bijvoorbeeld een bruiloft met schattige ballerina's of sandaaltjes gematcht. 

 

Diamond chique

Glitter en glamour, daar draait het om! Met dit gilet hoef je niet veel accessoires en andere opvallende details, want dit gilet steelt de show! Geweldig leuk in combinatie met een mooie rok of juist een stoere spijkerbroek. 

 

Welke look vind jij het leukste en ga je zeker aanschaffen? Laat het ons weten via Facebook. 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 26 mei 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )