De leukste shorts voor jongens

Shorts kunnen deze zomer natuurlijk absoluut niet ontbreken in de kledingkast van jouw mannetje. Het leuke aan shorts is dat je ze heel simpel kan krijgen, maar ook heel bijzonder. Met prints, zonder prints, met stoere zakken of zonder. Alle soorten en maten zijn verkrijgbaar, en daarom kan jij iets uitkiezen wat helemaal bij jouw zoon past.

 

 

Modeboys

Deze prachtige shorts zijn de absolute favorieten van deze zomer. De bruine short met de bretels is ongelofelijk stoer, maar wel echt voor de modejongens. Boys die er altijd fantastisch uit willen zien. De short is zo stoer dat het schattig is! De short met de sterren is echt een bijzondere short. Deze korte broek is een wat langer model, net over de knie. De sterrenprint is helemaal hot op dit moment. Ook de short met de Amerikaanse vlag is een echte modeshort. De geweldige print is helemaal in en je steelt sowieso de show met deze broek!

 

De rode short is ontzettend stoer door de grove zakken die erop zitten. Hij is gemaakt van een dunne stof en daarmee is deze short perfect voor superwarme dagen! Een short die natuurlijk altijd kan is de Hawaiiaanse short.  Deze broek met vrolijke zomerse print met bloemen is altijd goed: vrolijk en zomers!

 

Met deze shorts is jouw zoon er helemaal klaar voor! Laat die zomer maar komen! Welke short is jouw favoriet? Laat het ons weten via FaceBook, we zijn benieuwd! 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )