De leukste en warmste truien!

De kou hangt in de lucht, de eerste sneeuw is gevallen en de kerst komt eraan, kortom: het is weer tijd voor een lekkere warme trui! En gelukkig hebben we inmiddels keuze uit duizenden verschillende truien en allerlei verschillende soorten truien.

 
Capuchontruien, hoodies, spencers, sweaters, schipperstruien en ga zo maar door. Voor jongens is er een brede keuze aan truien. De hoodies en sweaters hebben een sportieve uitstraling en zijn vaak afgewerkt met een capuchon. Een leuke opdruk op de voorkant maakt de trui lekker vlot. Een schipperstrui heeft een hoge, opstaande kraag, vaak afgewerkt met een rits of met knopen. Deze trui is lekker warm en houdt de nek en rug goed warm. 
 
 
 
 
De spencer is een trui zonder mouwen en kan prima gecombineerd worden met een mooie blouse. Deze combinatie zorgt voor een chique uitstraling. De coltrui is een echte klassieker en is lekker warm. Coltruien zijn er in verschillende vormen, maar zijn vaak gemaakt van een effen stof. Verder heb je nog de standaard pullover die er ook in allerlei vormen is. Wat is jouw favoriet?
 
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )