De jurktrui: waanzinnig comfortabel en mooi!

Een lange trui, die je kunt dragen op een skinny of een maillot (en dan dus als jurk): het is niet alleen ontzettend lekker warm voor de winterdagen die er toch echt over een paar maanden weer aan zitten te komen, het zit ook zo onwijs fijn. Een jurktrui knelt niet, je kunt er geweldig in spelen en – mits goed gestyled – steel je er ook nog de show mee.

 

Zowel voor de grote meiden als de wat kleinere meisjes en zelfs voor de baby’s zijn er de meest geweldige jurktruien te koop dit najaar. En ook mama kan prima in de nieuwe collecties slagen met deze gave trend. Sweat, gebreid: in alle materialen zijn ze te krijgen. We lichten een paar jurkjes voor je uit; een voor babymeisjes en een voor de wat oudere meiden! Wat dacht je van deze Cakewalk Mini jurk voor de allerkleinsten? De jurk is gemaakt van sweat en komt uit collectielijn 'All Around The Circus for Mini'. Maillotje in een leuke felle kleur eronder: klaar!

 

En een geheel andere look heeft deze Diesel meisjes jurktrui voor de wat oudere meiden. Deze trui is ook als jurk te dragen en heeft een stoere uitstraling. Leuk te combineren met een jeans tregging of een witte skinny, maar ook hier is de combinatie met een maillot en een paar stevige laarzen een hele leuke. Kortom: de jurktrui (of trui-jurk, wat jij wilt) is een echte musthave voor de meisjeskledingkast deze herfst en winter. Als je er nog geen een hebt, is het een aanrader snel toe te slaan. Het lijkt dan misschien wel een warme nazomer te worden, maar als het eenmaal kouder wordt, zal het, volgens ons, een grote run op deze trend worden!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 25 augustus 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )