De chino-trend zomer gaat mee naar de winter

We hebben ze deze zomer volop mogen zien: chino’s. De broek die aan de bovenkant wat wijder valt en een bandplooitje heeft en aan de onderkant taps toeloopt (veelal uitgevoerd in een mooie khaki, maar we zien de chino deze zomer in nog veel meer kleuren) heeft het modebeeld de afgelopen tijd flink bepaald. En we zijn er (gelukkig) nog niet van af! In een iets warmere stof nemen we deze hippe broek voor jongens en meisjes gewoon de winter 2012 mee in. We nemen je mee op reis door chinoland en selecteerden twee topmodellen voor je!

 

Zoals bij de meeste trends het geval is, is ook de chino gehyped door de sterren. We zagen Kylie Minoque er in lopen, maar ook Jennifer Aniston zweert erbij. Simpel shirtje erop, mooi (gevlochten) riempje erbij, sneakers, (voor de meiden) ballerina’s of slippers eronder en je bent helemaal op en top trendy.

 

Een werkelijk prachtige chino is deze combatgroene broek van Finger in the Nose (model Rosy). De broek is van een zeer soepel vallende en iets verwassen kwaliteit Lyocell (katoensoort). De tailleband is voorzien van verstelbaar elastiek. Helemaal te gek en qua kleur – het warme groen - ook super voor de winterperiode. Paar Uggs eronder: klaar! (Jaja, ook Uggs komen deze winter nog steeds voor in het modebeeld!)

 

Dat een chino niet perse heel wijd aan de bovenkant hoeft te zijn, bewijst deze broek van Scotch & Soda Shrunk. Hartstikke stoer, deze camel kleurige broek met tailleband voorzien van verstelbaar elastiek. Bij deze broek wordt een leren riem geleverd. Dus voor jongens en meisjes is de chino niet alleen deze zomer, maar ook dit najaar (in meerdere kleuren) een musthave voor de meest trendy kledingkast. Heb jij er al eentje in huis? Nee? Dan is nu het moment om in te slaan!

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 9 september 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )