De capri broek

Een echt zomers kledingitem is de capri broek! Deze broek kan al gedragen worden als de zon zich een beetje laat zien en de temperatuur net iets boven de 20 graden uitkomt. Deze broek heeft zijn naam te danken aan het zonnige Capri in de Middelandse Zee (Bron: encyclo.nl).

 

Capri broek jongens

Voor jongens ziet u dit seizoen vooral veel geblokte capri broeken. Erg leuk te combineren met een polo zodat hij op zijn vader lijkt! Kleuren als blauw en groen doen het voor jongens altijd goed. Kies één kleur uit de blokjesbroek en laat deze matchen met een t-shirt of een polo.
 

U kunt natuurlijk ook voor een stoere capri broek met zakken gaan. Deze zijn vaak egaal van kleur en in veel gevallen zit er een riem bij. Deze broeken zijn het gemakkelijkst te combineren. Alle kleuren kunnen boven deze broek, van opvallend tot ingetogen. Dit seizoen zijn printjes en leuke teksten in de mode en voor kleine mannen geldt dit ook.

Capri broek meisjes

Voor vrouwen is er de skinny jeans en de chino broek. Kinderen doen niet mee met deze modetrends, maar er is zeker wel afgekeken bij de mode voor vrouwen. Een leuke broek met elastiek onder aan de boord, zorgt voor een leuk ‘pof’ effect in de broek en een goede aansluiting bij de pijpen. Combineer dit met een (roze) shirt waar ruches of strikjes op te vinden zijn en laat uw meid een kleine dame zijn!

 

Ook stoere meisjes kunnen hun hart ophalen, want een broek in legergroen is helemaal trendy! Een stoer shirt, met leuke tekst, hoort er helemaal bij. Ook voor meisjes zijn de printjes en de teksten op t-shirts onmisbaar dit seizoen!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 27 april 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )