De Camo-stijl

Dat prints helemaal hot zijn op dit moment, weten we allang. De legerprints zijn ook helemaal in! Deze kledingstijl wordt ook wel de Camo-Style genoemd en wat staat deze stijl toch stoer! Deze stijl kan zowel voor de jongens als voor de meiden. Klik hier voor wat stoere legerkleding!

De jongens

Jongens kunnen het op allerlei manieren dragen. Een stoere broek met een legerprint, een stoere T-shirt of een mooie vest, net als vele rappers! Je kunt het stoer dragen, een legerbroek, met een effen shirt en een gave pet. Ook kun je het heel netjes dragen, een mooie strakke broek, met een effen wit shirtje en een stoere vest. Zo ben je netjes gekleed, voor als je ouders je meenemen naar een chique feestje, maar tegelijkertijd ook weer enorm stoer!

De meisjes

De meisjes kunnen van alles met deze stijl! Bijvoorbeeld een stoere bandana in het haar. Dit is een sjaaltje, uiteraard van legerprint, die je oprolt en vastmaakt / strikt op je hoofd, net als een haarband. Daarnaast kun je korte broekjes dragen, leggings, jurkjes, rokjes, vesten, hempjes en bolero’s. Genoeg keus! Je kunt het ook heel leuk en schattig combineren. Een mooie korte broekje met legerprint, met een leuk shirtje erbovenop en een legerprint bandana in het haar! Dat staat niet alleen hartstikke leuk, maar ook erg stoer!

Schoenen

Op onze website vind je stoere schoenen met legerprint! Dit kun je natuurlijk enorm gaaf onder jouw stoere Camo-kleding dragen. Zo ben jij helemaal in stijl gekleed!


Wat vind jij de mooiste combinate met deze Camo-stijl? Ik vind zelf een korte zwarte broekje het leukst, met een zwart hempje erbovenop en een stoer legervest. En uiteraard met een banada op mijn hoofd. Een super leuk accessoire!


Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )