Dag 2013, hallo 2014!

Het jaar 2013 zit er al weer bijna op. Wat is het snel voorbij gegaan. Dat kwam natuurlijk door alle super leuke trends en de prachtige mode. We geven je een overzichtje van de leukste trends van het afgelopen jaar. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

 

Stoer

Eén stijl die we het hele jaar terugzagen de afgelopen seizoenen is stoer. Alle fashionstatements die gemaakt werden waren stoer. Stoer leer, stoere studs, stoere mouwen in een andere kleur dan de rest van het vest of de trui. Alles stond in het teken van stoer, ruig en tough. En dat nemen we gewoon lekker mee naar volgend jaar! 2014 wordt even stoer en tough als het afgelopen jaar.

 

Pasteltinten

Naast stoer stond de tegenpool van stoer, namelijk liefelijk. Vooral de zomer stond in het teken van liefelijke kleuren. Pasteltinten waren dit jaar geen uitzondering in de etalages en op de catwalks. Zachte kleuren als babyblauw en zachtroze, maar ook mintgroen en verschillende tinten wit. 

 

Prints

Ook dit jaar zagen we weer veel prints voorbij komen. Van stoere prints tot liefelijk, met felle kleuren maar ook met zachte kleuren. Verschillende prints voor bij iedere stijl. Een leuke sjaal met een gave print die je outfit helemaal afmaakt, maar ook broeken met diverse prints zagen we veel. Bloemen, dierenprints, aztecprints en futuristische prints.

 

Voor 2014 mogen we uitzien naar een modieus, spannend jaar. We nemen veel trends mee van vorig jaar, maar er komen ook veel nieuwe bij! Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Houd dan het blog van Kinderkledingonline.nl in de gaten! 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )