Cowboy Stijl

De zomer is weer volop aan de gang en met deze hittegolf merk je wel weer dat de zomer echt van start is gegaan! Elke zomer is anders dan anderen en dat zeg ik niet alleen omdat het elk jaar andere soorten temperaturen heeft. Ook de mode voor de kids veranderd elk jaar. Zo zijn dit jaar een heleboel stijlen door elkaar te vinden! Zo hebben we het al gehad over de hippie stijl, verschillende soorten kleuren, jurkjes, broeken en sneakers. Maar nu ga ik het hebben over een andere stijl, de cowboy stijl, want ook deze stijl is bij de kids deze zomer niet te missen. 

Combineren

Als je begint over de cowboy stijl zijn natuurlijk de franjes en de typische bruin, rode kleur niet weg te denken. Om nog maar niet te beginnen over de denim bloesjes en de cowboylaarzen! Het leuke aan de cowboystijl is ook dat je al deze soorten kledingstukken perfect kan combineren, zo kun je je kids de ene keer aankleden met een bloesje en de andere keer weer met een shirt met super leuke franjes. Ook de cowboylaarzen staan super leuk met verschillende kledingstukken als spijkerbroeken, rokjes, jurkjes etc.


Weet je nog niet wat voor soort kledingstukken je voor de kids wilt kopen voor deze zomer? Probeer dan eens deze stijl uit! Als deze stijl toch niet helemaal aansluit, dan kun je deze kledingstukken en/of schoenen nog prima combineren met andere kledingstukken of schoenen! Wil je deze stijl eens uit proberen kijk dan nu snel op zwemkleding.nl?

Have fun!
Naomi

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 5 juli 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )