Cool Denim

We hebben ze natuurlijk allemaal wel in onze kast liggen: spijker-items. Spijkerbroeken, spijkerjasjes, spijkergilets of eens spijkerrokje, ze zijn allemaal even leuk! Het leuke van denim is dat je het heel goed kan combineren. In de winter met donkere items, in de zomer en de lente met lichte items. Cool met sneakers, lief met ballerina’s of leuke laarsjes. Eindeloos combineren met de leukste denim items… Super stoer, super hip en … super cool!

 

 

Een item dat we de laatste tijd veel terugzien in de collecties van veel grote merken zijn de denim blouses. Ook spijkerjasjes hebben hun comeback gemaakt in de collecties voor het voorjaar. Daarnaast worden de spijkerbroeken dit seizoen steeds stoerder: coole details sieren de collecties. Hier een leren detail, daar een stoer kniedetail en gave ritsjes. 

 

Ik ben helemaal weg van de stoere gebleekte spijkerbroeken! Stoer te combineren met een leuke trui, of juist netjes te combineren door een blouse en een blazer te dragen. Welk spijker-item is jouw absolute favoriet? 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )