C&A sale: Shoppen met leuke kortingen

Het is weer zover: de sale bij C&A is weer begonnen en dat betekent korting, korting en nog eens korting! En wat komt dat toch goed van pas in deze gezellige, maar dure feestmaand. Als het gaat om shoppen is C&A the place to be. Tijdens de sale bij C&A heb je scherp geprijsde artikelen voor het hele gezin. Je modehart ophalen aan de nieuwste trends en dat met maar liefst tot 60% korting. Bij een bestelling van €75,- heb je zelfs gratis verzending! De mogelijkheid om achteraf te betalen maakt het shoppen nog makkelijker. 
 

Feestkleding voor het hele gezin

Alle kleding voor de feestdagen kan je er vinden of je nu gaat voor een vleugje chique of gewoon casual. Prachtige avondjurken voor mama en mooie overhemden voor papa. Maar het blijft natuurlijk het leukste om jouw kids in het nieuw te steken. Dus vind je op C&A de mooiste party jurken voor de girls of ben jij een echte stoere meid en ga jij voor een stoere broek met mooie blouse? Ook aan de jongens is gedacht. Kies je voor een chique outfit voor jouw zoon, of wil je hem kind laten zijn en is casual kleding meer geschikt voor hem? Shop snel bij C&A en ga met het hele gezin stijlvol de kerstdagen in! 

Meer korting

Natuurlijk is er bij C&A niet alleen korting op feestkleding. Ook de dagelijkse spijkerbroek of sweater kun je met korting scoren. Zijn jouw kids al uit de winterjas gegroeid of zoek je gewoon een extra jas of kun je voor de skivakantie nog een nieuw skipak gebruiken ga dan lekker sale shoppen bij C&A! 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 20 december 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )